«زنده شور» در صدر گیشه | «اسکورت» با امیر جدیدی و هدی زین‌العابدین روی پرده رفت

  • کد خبر: ۴۴۲۲۲۴
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۷
«زنده شور» در صدر گیشه | «اسکورت» با امیر جدیدی و هدی زین‌العابدین روی پرده رفت
گیشه سینماهای کشور در هفته منتهی به چهارشنبه ۱۱ شهریور با فروش حدود ۵۴ میلیارد تومان، نسبت به هفته گذشته حدود ۸ میلیارد تومان رشد کرد. در این میان، «زنده شور» با بیش از ۱۸ میلیارد تومان فروش هفتگی صدرنشین شد و «استخر» و «ناپلئون در باغ زردآلو» در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز، اکران عمومی فیلم سینمایی «اسکورت» از امروز چهارشنبه ۱۱ شهریور آغاز شد؛ فیلمی به نویسندگی و کارگردانی یوسف حاتمی‌کیا که امیر جدیدی، هدی زین‌العابدین، افشین هاشمی، مهدی زمین‌پرداز، هادی شیخ‌الاسلامی و رضا کیانیان را در گروه بازیگران خود دارد.

سینماهای کشور در یک هفته اخیر تا ساعت ۸ صبح چهارشنبه ۱۱ شهریور، در ۱۸ هزار و ۷۳۰ سانس میزبان ۳۹۱ هزار و ۲۳ مخاطب بوده‌اند و حدود ۵۴ میلیارد تومان فروش ثبت کرده‌اند؛ رقمی که نسبت به هفته گذشته حدود ۸ میلیارد تومان افزایش داشته است.

در همین بازه، اکران فیلم‌های «ماجراجویی در جزیره جیمز باند»، «تهران کنارت» و انیمیشن «شمشمشیر و اندوه» نیز به پایان رسیده است.

«زنده شور» همچنان صدرنشین گیشه

فیلم سینمایی «زنده شور» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی کاظم دانشی که از ۲۴ تیر اکران شده، با فروش ۱۲۶ هزار و ۱۶۵ بلیت، در هفته گذشته ۱۸ میلیارد و ۶۳۵ میلیون تومان فروخت و در صدر جدول فروش هفتگی قرار گرفت.

«زنده شور» درباره یک شب از کار مرتضی زند، نماینده دادستان، است که برای اجرای حکم ۵ اعدامی متهم به قتل به شهر دیگری آمده، اما اجرای نخستین حکم تازه آغاز ماجرا است.

بهرام افشاری، سارا بهرامی، حامد بهداد، امیر جعفری، شبنم مقدمی، صدف اسپهبدی، محمد ولی‌زادگان، رویا جاویدنیا، علیرضا محمدی‌آرا، عرفان ناصری، فرید سجادی‌حسینی، بهرام ابراهیمی، حسین پورکریمی، مارال فرجاد، محمد عسگری و تورج الوند بازیگران این فیلم هستند.

«استخر» در جایگاه دوم

«استخر» به کارگردانی سروش صحت که از ۲۴ تیر روی پرده رفته است، با فروش ۱۶۵ هزار و ۵۹۳ بلیت، ۱۶ میلیارد و ۵۵۹ میلیون تومان فروش داشت و در رتبه دوم جدول هفتگی قرار گرفت.

امین حیایی، سحر دولتشاهی، مهران مدیری، کاظم سیاحی، علیرضا خمسه، پانته‌آ پناهی‌ها، بیژن بنفشه‌خواه، مجید یوسفی و سورنا صحت بازیگران این فیلم هستند.

«ناپلئون در باغ زردآلو» سوم شد

فیلم کمدی «ناپلئون در باغ زردآلو» به نویسندگی و کارگردانی حامد محمدی و تهیه‌کنندگی احسان ظلی‌پور که از ۴ شهریور اکران شده، در نخستین روزهای نمایش خود با فروش ۴۶ هزار و ۳۹۵ بلیت، ۶ میلیارد و ۷۰۶ میلیون تومان فروخت و رتبه سوم گیشه هفتگی را به دست آورد.

سعید آقاخانی، امیر جعفری، غلامرضا نیکخواه، ناهید مسلمی، امید روحانی، شادی خلیلی، قاسم زارع، نیما نوری‌زاده و یوسف تیموری در این کمدی بازی کرده‌اند.

در خلاصه داستان «ناپلئون در باغ زردآلو» آمده است: «آقا بهمن و آقا یحیی تو زندان نقشه بزرگترین دزدی عمرشان را می‌کشند تا بارشان را برای همیشه ببندند.»

«سفینه نجات» از ۶ میلیارد تومان عبور کرد

انیمیشن سینمایی «سفینه نجات» به کارگردانی هادی محمدیان و تهیه‌کنندگی محمدامین همدانی نیز از ۴ شهریور اکران شده و با فروش ۵۳ هزار و ۷۶۹ بلیت، ۶ میلیارد و ۴۲۱ میلیون تومان فروش داشته است.

در خلاصه داستان این اثر آمده است: «در سیاره‌ای دوردست دختری به نام دریا منتظر قهرمانی افسانه‌ای‌ است که آنها را از دست آبدزک‌ها نجات دهد. همزمان پسر بچه‌ای عاشق قهرمان شدن به نام هانی که اشتباهی به جای یک میمون فضانورد در آسمان سرگردان است، وارد سیاره آنها می‌شود.»

«سقف» و «لباس شخصی» در رتبه‌های بعدی

فیلم سینمایی «سقف» به نویسندگی مشترک ابراهیم امینی و علی محمد حسام‌فر از ۲۸ مرداد اکران شده و با فروش ۲۲ هزار و ۸۷ بلیت، ۳ میلیارد و ۲۷ میلیون تومان فروش داشته است.

سام درخشانی، فریبا نادری، بیژن بنفشه‌خواه، گیتی قاسمی، شیرین آقاکاشی، بابک والی، سانیا سالاری، حسین رامه، با معرفی سجاد آوینی و رزا اسکندری و بازیگر خردسال ارسلان همتی بازیگران این فیلم هستند. «سقف» به معضلات یک خانواده ایرانی پس از وقوع جنگ ۱۲ روزه می‌پردازد.

«لباس شخصی» به کارگردانی و نویسندگی امیرعباس ربیعی و تهیه‌کنندگی حبیب والی‌نژاد نیز با فروش ۱۰ هزار و ۶۷۹ بلیت، یک میلیارد و ۲۴۷ میلیون تومان فروش داشت.

مهدی نصرتی، توماج دانش‌بهزادی، مجید پتکی، مهیار شاپوری، زنده‌یاد میلاد افواج، عماد درویشی، احمد لشینی، شهاب بهرامی، روزبه رئوفی، کیوان محمودنژاد و ماه‌منیر بیطاری از بازیگران این فیلم هستند.

فیلم‌های زیر یک میلیارد تومان فروش هفتگی

«آنتیک» به تهیه‌کنندگی محمود بابایی و کارگردانی هادی نائیجی با فروش ۴ هزار و ۶۲۷ بلیت، ۶۴۵ میلیون تومان فروخت.

این فیلم داستان ابی و ولی با بازی پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه‌خواه را روایت می‌کند. ستاره پسیانی، آناهیتا افشار، امیر نوروزی، غلامرضا نیکخواه، فرزین محدث، علی باقری، مجتبی شفیعی، هادی افتخارزاده، آرش نوذری، لادن ژافه‌وند، یدالله شادمانی، رحمان باقریان، مهدی قربانی و … دیگر بازیگران آن هستند.

در خلاصه داستان این کمدی آمده است: «انقلاب شده و کاسبی اِبی و وَلی، آنتیک‌بازهای قبل انقلاب کساد است اما افتادن گذرشان به یک امامزاده، مسیر زندگی‌شان را تغییر می‌دهد.»

«سفر به لیمونیا» به کارگردانی کمال مقدم نیز با فروش ۳ هزار و ۹۷۴ بلیت، ۴۷۰ میلیون تومان فروش به دست آورد. این فیلم داستانی فانتزی و پررمز و راز را با حضور شخصیت‌هایی چون غولی شیطون و لیمویی روایت می‌کند؛ جایی که با باز شدن یک چمدان، همه‌چیز دستخوش تغییر می‌شود.

بهاره رهنما، ابراهیم شفیعی، محمدرضا شیرخانلو، سروش مالمیر، باربد مالمیر، محمدجواد سیانکی، رادین آسیابان، النا عسگری، هلنا پیری، حسین مبینی‌پور، آذر، امیرمهدی اکبری، یاس عباسی، بهار باباربیع، سوین یادگاری، مهدی رفائی، عسل نوربخش، آندیا جوادزاده، آرمیا جوادزاده، امید باغبان، شایلین رستمی، متین محمدی، کیانوش کیانی، رادین طلوع، آراد جعفری، ساسان بنی‌حاتم، پرهام دهمرده، عسل نوربخش و کیان غفاری از جمله بازیگران این اثر هستند.

«خواب نما» به نویسندگی و کارگردانی رضا مقصودی که از ۱۹ تیر اکران شده، با فروش یک هزار و ۹۴۹ بلیت، ۲۶۲ میلیون تومان فروخت.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «برای بالا کشیدن ثروت بابابزرگ، باید رفت توی جلد مادربزرگ ...» جواد رضویان و بیژن بنفشه‌خواه بازیگران اصلی «خواب نما» هستند.

«تاکسیدرمی» به کارگردانی و نویسندگی محمد پایدار و تهیه‌کنندگی محمدجواد موحد نیز در هفته گذشته ۳ هزار و ۲۳۲ بلیت فروخت و به فروش ۲۵۶ میلیون تومانی رسید.

مجید صالحی، حسن معجونی و هادی کاظمی سه شخصیت محوری این کمدی هستند و بیژن بنفشه‌خواه، هدیه حسینی‌نژاد، جواد خواجوی، آتوسا کلانتری و علیرضا مسعودی با حضور آناهیتا درگاهی دیگر بازیگران آن هستند.

«اسکورت» شروع کرد

فیلم سینمایی «اسکورت» به نویسندگی و کارگردانی یوسف حاتمی‌کیا و تهیه‌کنندگی محمدرضا منصوری از ۱۱ شهریور اکران خود را آغاز کرده است. این فیلم در همین مدت با فروش یک هزار و ۳۹۶ بلیت، ۲۲۷ میلیون تومان فروش داشته است.

داستان «اسکورت» درباره انتخاب‌های دشوار و سربازی است که برای نجات جان دوستش، ناچار به ورود به دنیای خطرناک شوتی‌ها می‌شود.

امیر جدیدی، هدی زین‌العابدین، افشین هاشمی، مهدی زمین‌پرداز، هادی شیخ‌الاسلامی و رضا کیانیان بازیگران این فیلم هستند.

انیمیشن فانتزی «نبرد با خرچنگ» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مازیار محمدی‌نژاد نیز که از چهارشنبه ۳۱ تیر اکران شده، با فروش یک هزار و ۵۲۸ بلیت، ۱۸۴ میلیون تومان فروش داشته است.

در خلاصه داستان این انیمیشن آمده است: سامی، کودک اسرارآمیزی که از دل یک حفره شگفت‌انگیز از آسمان به خاک جزیره شاد فرود می‌آید، داستانی عجیب به همراه دارد. او به همراه دریانوردهای کشتی سن‌ایچ می‌خواهد به جنگ خرچنگی برود که در حال بلعیدن تمام شادی‌های کودکانه است. آیا او در این سفر دشوار و هیجان‌انگیز موفق می‌شود؟

«ماه پنهان» به کارگردانی محمدرضا یکانی و تهیه‌کنندگی ایرج محمدی با فروش ۲۱۵ بلیت، ۲۶ میلیون تومان فروش داشته است.

لیندا کیانی، آرمین رحیمیان، فرزاد حسنی، امین میری، بهار قاسمی، سیاوش چراغی‌پور، رایحه تیموری، محمدرضا سروستانی، سیاوش حبیبی، حشمت آرمیده، به همراه هنرمندان خردسال آیان یاربیگی و آوا روستایی بازیگران این فیلم هستند.

«بهشت تبهکاران» ساخته مسعود جعفری جوزانی و تهیه‌کنندگی علی قائم‌مقامی با فروش ۱۲ بلیت، یک میلیون و ۷۸۲ هزار تومان فروش داشت.

این فیلم سرگذشت حسن جعفری، کارمند شرکت نفت ایران و انگلیس، است که اسیر توطئه‌ای شوم می‌شود. امیرحسین آرمان، لادن مستوفی، سحر جعفری جوزانی، رضا یزدانی، پژمان بازغی، هومن برق‌نورد، بهنام تشکر، افسانه بایگان، حمید گودرزی، حسام منظور، فخرالدین صدیق شریف، رضا شفیعی‌جم، علیرضا جلالی‌تبار، اسماعیل خلج، فریبا متخصص، محمدرضا هاشمی، جواد طوسی، سهیل برخورداری، حمید متقی و فتح‌الله جعفری جوزانی بازیگران این فیلم هستند.

«خط نجات» ساخته وحید موسائیان نیز ۴ بلیت فروخت و به فروش ۳۹۶ هزار تومانی رسید. داستان این فیلم در روزهای پرالتهاب دهه ۵۰ می‌گذرد و پگاه آهنگرانی، مصطفی زمانی، امیر آقایی، لادن مستوفی، آرمین رحیمیان و حسین سلیمانی بازیگران آن هستند.

فروش کلی فیلم‌ها

فروش کلی فیلم‌های روی پرده، به ترتیب فروش، به شرح زیر است:

«زنده شور»: ۱۳۸ میلیارد و ۴۴۰ میلیون تومان

«استخر»: ۱۲۴ میلیارد و ۱۴۹ میلیون تومان

«آنتیک»: ۶۱ میلیارد و ۹۲۱ میلیون تومان

«تاکسیدرمی»: ۱۷ میلیارد و ۶۷۸ میلیون تومان

«سفر به لیمونیا»: ۱۴ میلیارد و ۱۴۶ میلیون تومان

«لباس شخصی»: ۷ میلیارد و ۴۲ میلیون تومان

«ناپلئون در باغ زردآلو»: ۶ میلیارد و ۷۱۰ میلیون تومان

«سقف»: ۶ میلیارد و ۴۵۸ میلیون تومان

«سفینه نجات»: ۶ میلیارد و ۴۵۶ میلیون تومان

«خواب نما»: ۵ میلیارد و ۷۴۲ میلیون تومان

«نبرد با خرچنگ»: ۳ میلیارد و ۱۷۸ میلیون تومان

«بهشت تبهکاران»: یک میلیارد و ۵۲۰ میلیون تومان

«خط نجات»: یک میلیارد و ۱۵۷ میلیون تومان

«ماه پنهان»: ۴۵۵ میلیون تومان

«اسکورت»: ۲۵۸ میلیون تومان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.